meistä

Historiamme

luxauto.fi

Olemme keskittyneet autoihin, ja meillä on tietämys ja osaaminen kaikkiin autoiluun liittyviin asioihin. Yhtiömme on perustettu vuonna 2017, ja olemme siitä asti palvelleet asiakkaitamme ensin autopesulana, sitten laajensimme automyyntiin, ja nykyisin teemme myös huoltoja ja korjauksia, sekä lisävarusteiden asennuksia.

Työntekijämme ovat lähes poikkeuksetta mysö aktiivisia autoharrastajia, ja tämä intohimo näkyy myös päivittäisessä tekemisessämme. Teemme kaiken aina huolella ja kuten hoitaisimme omaa autoamme.

Kokemuksemme ja jatkuva kouluttautuminen alalla takaa sen, että saat aina parasta mahdollista hoitoa tai huoltoa autollesi. Tarvitsetpa autollesi vaikka vain öljynvaihdon, tai ulkopesun, niin meiltä se onnistuu. 

miksi valitset meidät

Meillä voit olla varma, että autosi saa parasta mahdollista hoitoa. Olemme kaikki luxauto.fi:ssä autoalan ammattilaisia, ja intohimomme on pitää huolta autoista, jotta sinulla olisi mahdollisimman huolettomia ajokilometrejä.

- 01
ympäristöystävällinen

Käytämme pesuissamme aina biohajovia pesuaineita. Öljyt ja muut jätteet kierrätetään tai käsitellään asianmukaisesti ongelmajätelaitoksessa. Meille on sydämenasia pitää huolta ympäristöstä niin hyvin kuin mahdollista.

- 02
täyden palvelun autotalo

Meiltä saat käytännössä kaikki autoiluun liittyvät pavelut saman katon alta, ja hyvien liikenneyhteyksien päästä, Kehä III:n vieressä lentokentän lähellä.

- 03
helppo rahoitus

Autoihimme on aina saatavilla rahoitus kätevästi sopivalla kuukausierällä. Rahoituksen esteenä ei ole pienet luottohäiriöt. Myös uudet yritykset ovat tervetulleita asiakkaiksemme. Myös lyhyet leasing -sopimukset onnistuvat.

- 04
huoleton

Kaikki palvelumme on mahdollista saada samaan kuukausimaksuun, ja siihen voi sisällyttää lähes kaikki autoilun kustannukset (myös polttoaineet joissain tapauksissa). Jolloin tiedät aina paljonko autoilusi maksaa ja vältyt ikäviltä yllätyksiltä.

- 05
ennustettava

Helppojen kuukausimaksujen ansiosta, tiedät aina, paljonko joudut kuukausittain rahaa käyttämään autoiluun. Sopimukset ovat selkeitä ja sopimuksen päättyessä meillä on aina sopimuksissa taattu lunastushinta, jolla voit auton palauttaa meille, ellet halua lunastaa sitä itsellesi tai voit sen myös myydä itse eteenpäin.